نظر شهید مطهری در رابطه با عقاید دکتر شریعتی
کسانی همچون امام خمینی(ره)، امام خامنه ای، شهید مطهری، علامه طباطبایی، شهید بهشتی، شهید صدر، شهید مفتح، علامه مصباح، آیت الله خوشوقت از منتقدین تفکرات شریعتی بودند ودر مواردی تفکرات وی را التقاطی می دانستند، همه این شخصیت هایی که نام برده شد از منتقدین اندیشه شریعتی بودند اما نوع برخورد هر کدام از آنها با شریعتی متفاوت بود.
در این میان بازخوانی نظرات استاد شهید مرتضی مطهری پیرامون آراء، افکار، عقاید و اندیشه های دکتر علی شریعتی چندان خالی از لطف نیست:
در این بین چه بسیار بودند افرادی که تا سالیانی نه چندان دور، سنگ برخی روحانیون معزز منجمله آیت الله مصباح یزدی را به سینه می زدند و ایشان را بعنوان "مصباح روحانیت" قلمداد می کردند اما سرانجام در پس اختلاف نظر با ایشان در ارتباط با معرفی نامزد اصلح، گاو نه من شیرده شدند و ماهیت منافقانه و مزورانه خویش را عیان نمودند و هتاکی به این عالم جلیل القدر را جایز دانستند!
فیلم جدیدی از تروریستهای سوری منتشر شده که نشان میدهد اعضای این گروهها چطور با خونسردی سر از تن دو شهروند مسیحی سوری
جدا میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، روز چهارشنبه فیلمی از جنایت جدید تروریستهای تکفیری منتشر شد که بار دیگر پرده از ماهیت واقعی این گروهها برداشت.
تروریستها در این فیلم دو شهروند مسیحی سوری را به اتهام همکاری با ارتش سوریه به طرز فجیعی در برابر دوربینها سر میبرند.
جوان: سینمای ایران در شرایطی است که نیاز به احیای دوباره دارد و فیلمهایی میخواهد که بتوانند جان تازهای به کالبد آن بدهند. متأسفانه اغلب فیلمهای سینمایی ایران حولمحور مسائل عشقی، خیانت و مباحث سخیف میگردند، هرچند منتقدان برای برخی فیلمها هورا میکشند و کف میزنند اما این مخاطب است که خوب و بد یک اثر را تشخیص میدهد و برای آن حاضر به هزینه کردن و وقت گذاشتن است. این موضوع در مورد سریالها و مجموعههای تلویزیونی نیز صادق است. کم نیستند مجموعههایی که از روی هم کپی شده هستند و حرف خاصی برای گفتن ندارند حتی اگر از بازیگران مشهور و پشتوانه رسانههای زرد برخوردار باشند، باز هم این مخاطب است که باید به اثری امتیاز بدهد و برای آن ارزش قائل شود.
به جای پاستا بگویید خمیراک!
فرهنگستان زبان و ادب فارسی تلاش میکند در برابر واژههای بیگانهای که به زبان فارسی وارد میشوند، معادل فارسی قرار دهد، که این واژهسازیها معمولا با حرف و حدیثهایی روبهروست.
برخی واژههای مصوب فرهنگستان به این شرحاند:
برای نخستین بار فرش مقاوم در برابر انواع محلولهای خانگی و اثر آنها بدون استفاده از فناوری نانو توسط مخترع کاشانی تولید شد.
این روزها همه جا سخن از احیای سازمان مدیریت است، اما سؤال این است آیا احیای سازمان مدیریت در شرایط کنونی، وضعیت اقتصادی را به سمت ثبات میبرد؟ اصلاً چه منطقی برای انحلال سازمان مدیریت وجود داشت؟ دکتر شقاقی شهری، در گفتوگو با برهان، به سؤالاتی از این دست پاسخ داده است.