بی تدبیر بی سواد بی شناسنامه بی کار بی......

حمله دوباره رییس جمهور به دولت قبل و منتقدان

مراسم جشن جشن انتظار و امید که به مناسبت میلاد امام زمان و سالگرد پیروزی حسن روحانی برگزار شد، با حاشیه همراه بود.

اقلیت حق ندارد به تصمیم اکثریت بی‌احترامی کند/عده‌ای هنوز در عصر حجر زندگی می‌کنند -

 مراسم جشن جشن انتظار و امید که به مناسبت میلاد امام زمان و سالگرد پیروزی حسن روحانی برگزار شد، با حاشیه همراه بود.

به گزارش گروه سیاسی صراط، به محض ورود رییس جمهور به سالن، حاضران با شعارهایی به استقبال او رفتند.

اما در آغاز سخنرانی روحانی، به سر دادن شعارهایی علیه اقدامات دولت پرداخت که مجری مراسم ضمن قطع کردن سخنان روحانی، از این شخص انتقاد کرد.

مجری مراسم به او گفت: حتی اگر حرفش حق باشد کار او زشت است.

مجری به این شخص گفت که حاضر است به او میکروفن بدهد تا حرفش را بزند.

پس از این حاشیه، برخی حاضران شعار روحانی متشکریم سر دادند و با آغاز اظهارات روحانی، به تشویق پرداختند.

در این مراسم، تعدادی کمی از حاضران در این مراسم، شعار "موسوی کروبی آزاد باید گردد" سر دادند.

حسن روحانی در این مراسم با اشاره به اینکه هیچ کس و گروهی حق ندارد انقلاب، دفاع مقدس و رهبری نظام را برای خود مصادره کند، اعلام کرد که ایران از آن همه ایرانیان است.

شعار ایران برای همه ایرانیان، شعار سال های گذشته حزب منحله مشارکت بوده است.

روحانی همچنین با اشاره به مذاکرات هسته ای به انتقاد از ادبیات منتقدان دولت پرداخت با بیان اینکه "باید با ادب با دنیا سخن بگوییم" گفت: سخن ما سخن حُسن و حَسَن است و راه ما راه حُسن و حَسَن است.

این اظهارات کنایه آمیز او با تشویق برخی حاضران و لبخند روحانی مواجه شد.

سخنرانی روحانی لحظاتی قبل به پایان رسید.

برخی از اعضای دولت از جمله حسین فریدون دستیار ویژه رئیس‌جمهور، محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس‌جمهور، محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و سخنگوی هیأت دولت، صالحی امیری رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی ایران، گودرزی وزیر ورزش و جوانان، علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی یونسی دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی، حجت‌الاسلام والمسلمین شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، نعمت‌زاه وزیر صنعت، معدن و تجارت، شهیندخت مولاوردی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و الهام امین‌زاده معاون حقوقی رئیس‌جمهور نیز در این مراسم حضور یافتند. 

مهمترین محورهای سخنان رئیس‌جمهور به نقل از تسنیم، به شرح ذیل است:

جشن امید همه ماست، جشن برای انتظار صبح امید، و پایان شب یلدای طولانی غیبت. هر چقدر که غیبت آن امید طولانی شود، امید ما به روز ظهورش بیشتر و بیشترخواهد شد. ما منتظریم، منتظر روزی که بیاید و افراط ها را برای همیشه پایان دهد.

منتظر روزی هستیم که بیاید پرچم اعتدال و عدالت و پیشرفت و رفاه و بهبود زندگی مردم را برافراشته دارد. بیاید و صلح و دوستی و آشتی را برای همه مردم به ارمغان بیاورد.

او امام عدل است  و امام عدالت و او فرمانروای اعتدال است. او خواهد آمد تا مردم در کنار هم بهترین همزیستی و بهترین زندگی شکوهمند انسانی را تجربه کنند.

چقدر زیباست که امسال ایام ولادتش و جشن بزرگ انتظار او با روزهای امید این مردم، حضور این مردم، شکوه این مردم، و روزگار و روزی که مردم پرچم عزت و اعتدال را در این سرزمین برافراشتند.

ما هم منتظر روز موعودیم و هم امیدور به آن روزو البته منتظری که گوشه ای بنشیند و زانوی غم به بغل گرفته و تحرکی نداشته باشد انتظارش جانسوز و جانگاه خواهد بود.

ما از سال 43 انتظار فرج و بازگشت اماممان به سرزمینمان بودیم اما این انتظار نتوانست امیدمان را متحقق کند، تا روزی که مردم به صحنه آمدند و با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ایران، زمینه را برای ظهور آماده کردند. 

این انتظاری بود فعالانه، کنشگرانه، انتظاری بود توام با حرکت، شور، ایثار و فداکاری و بالاخره این انتظار توانست فرج و گشایش را ‌آماده کند و راه را برای طلوع خورشید از مغرب‌زمین آماده نماید و دوازده بهمن 57 روز آمدن بوی عطر در این سرزمین را مهیا کند.

ما اگر منتظر واقعی باشیم و اگر انتظار ما به آن مرحله ای برسد، آن زمانی که عقل و خرد و اندیشه و درک و فهم و شناخت در جامعه و سراسر اذهان مردم را فرا بگیرد آن روزی است که دوران غیبت هم عین دوران ظهور خواهد شد و ما او را می بینیم. ما خود باید از پشت دیوار غیبت خارج شویم والا او هست وحاضر است. این ما هستیم که به پشت دیوار خزیده‌ایم و باید با عقل و فهم و معرفتمان، نگاهمان نگاهی باشد به‌منزله‌المشاهده.

ما غیر از 12 و 22 بهمن و شکوه های دفاع 8 ساله و صدها افتخار دیگر، پارسال این ایام، آنهم شعبانیه بود، آنهم روزهای میلاد سرور آزادگان و پرچمدارش و فرزندش امام سجاد بود. پارسال ملت ما چه کرد؟ همان ملتی که ماه ها قبل ناامیدی سراسر جامعه را فرا گرفته بود و بسیاری از مردم می گفتند مگر انتخابات هم تاثیری دارد؟ فایده‌ای دارد؟ حتی به خود  من می گفتند تو چرا به صحنه آمدی و ثبت نام کردی و از این شهر به آن شهر سفر می کنی؟ مگر کشور را نمی شناسی؟ مگر نمی دانی مکانیزم صندوق رای چگونه است؟ 

اما شور مردم، نشاط مردم، حضور مردم و آن سخن تاریخی رهبر انقلاب که گفت صندوق رای حق‌الناس است، و گفت حتی آنهایی که به نظام علاقه ندارند، به خاطر کشورشان و ایرانشان پای صندوق رای بشتابند. 

روحانی افزود: آنچنان فضایی در کشور ایجاد شد که روزهای خرداد، گویی خرداد دیگری هست. گویی روزهای نشاط و امید در کنار صندوق آرا آمده است. پارسال ما به همه جهانیان اعلام کردیم که در کشور ما رقابت ما جوانمردانه خواهد بود. اعلام کردیم که ما رو در روی هم صف نمی کشیم. ما در کنار صندوق رای به صف می ایستیم. ما در خرداد 92 امید آفریدیم، نه فقط در ایران بلکه در جهان. هر مسئولی به من گفت انتخابات پارسال ایران برای همه ما امیدآفرین بود. ما در کنار جشن بزرگ نیمه شعبان، جشن بزرگ انتظار، در کنار جشن بزرگی که به او می گوییم همچنان دلبسته اوییم یامهدی، ما به او می گوییم همچنان در انتظار او چشم به راهیم یا صاحب الزمان، ما به او می گوییم راهش و مسیرش را برای ظهور هموار می سازیم، ما به او می گوییم مهدی جان از خرداد پارسال ملت ما با دست و بازوان توانمندش خرافه ها را زدود.

ملت ما سال گذشته به مولایش و امامش در انتخابات سر فرود آورد و در برابر خرافه‌گران از او، از امام عصر عذرخواهی کرد. راه ملت ما در خرداد پارسال انتخاب شد. گرچه انتخابات به معنای سرنوشت کشور است، و گرچه رئیس جمهور به عنوان منتخب کل ملت و خادم همه مردم خواهد بود و هست، و نه تنها دولت به معنای دولت همه‌ مردم خواهد بود و این دولت در برابر همه موافقان، حامیان، منتقدان و حتی مخالفان، سر تکریم و تعظیم فرو می ‌آورد، این دولت و حامیان واقعی اش گرچه گروهی با زبان تکریم با دولت سخن نگویند، اما پاسخ ما با آنها با ادب و احترام و کرامت خواهد بود.